Λίγα λόγια για εμάς...

Το Παραδείσιο είναι μία επιχείρηση που ανήκει στους Ζαχαρία Μπαλάση και Ιωακείμ Φυντανή.

Ο χωρός δημοπρατήθηκε από τον Δήμο Κύρρου και κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από τους ιδιοκτήτες του. Είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία λειτουργεί από τον Μάιο του 2004.

Λίγα λόγια από εμάς...

"Σε έναν ειδυλλιακό περιβάλλοντα χώρο 100 στρεμμάτων που μας χάρισε η φύση, αναπτύξαμε με σεβασμό έναν χώρο πολλών δραστηριοτήτων, έτοιμο να φιλοξενήσει τους μαθητές του σχολείου σας σε ημερήσιες εκδρομές. Πολλαπλές πηγές πληροφόρησης και εκπαίδευσης μιας θεματικής ενότητας με αφορμή το νερό αποκαλύπτονται από τις δραστηριότητες που θα έχουν στη διάθεση τους."
Ζαχαρίας Μπαλάσης"Μία διδακτική επίσκεψη που πραγματοποιείται σε χώρους περιβαλλοντικής αναφοράς δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές σας να αποκομίσουν πολύτιμες εικόνες και γνώσεις επισκέπτοντας τις εγκαταστάσεις άντλησης νερού που υδροδοτούν την πόλη της Θεσσαλονίκης. Σε ένα αυθεντικό παραδεισένιο σκηνικό, με αφθονία νερού, πλατάνια 100 ετών, γεφυρούλες, σιντριβάνια, πλακόστρωτα, μονοπάτια οι μαθητές σας θα απολαύσουν τη ζεστή φιλοξενία μας κάτω από την επιτήρηση των συνεργατών μας για την καλύτερη ασφάλεια τους. Η δεκαετή πείρα μας από τη φιλοξενία σχολικών εκδρομών εγγυώνται για την επιτυχημένη εκδρομή σας."
Μάκης Φυντανής